Mekshow & påskägg

Det är viktigt att man lär ungdomarna att meka i god tid. Passade på att hänga upp pärlan i mekställ i vandrarhemskök igår och visa Hugo precis allting om hur man inte gör när man byter bromsbelägg. Man får ju bjuda på såväl kunskap som okunskap – och med lite hjälp från folk med äkta know-how lyckades jag byta belägg både fram och bak till slut. Jag vet ju hur man gör, men har i vanlig ordning noll tålamod och drar åt skruvar för hårt och vill gärna använda rejäla verktyg som typ hammare. Självklart mindre bra, och jag höll mig borta från hammaren och underhållningen uppskattades av såväl små som stora.

20130330-091949.jpg

Idag är det påskafton, ifall någon mot förmodan missat detta – och jag har fått ett påskägg av mamma. Finfin flaska från Östercykel full med cyklig energi. Grymt bra nu när  vi ska ut och cykla ett par pass i dansk snö igen. 20130330-092048.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också