Galet cykligt bra lördag!

Vaknade klockan sju av att glipan i mörkläggningsgardinen läckte solljus så jag höll på att bli skvatt galen. Igen. Täckte över med ett lakan, somnade om och sov som Törnrosa skulle sovit efter Vätternrundan och vaknade igen vid halv elva. Drog på mig en finfin cykeltröja.

20130406-232612.jpg

Hoppade upp på racern och åkte till judoklubben för att missa när Tobbe tog brons i sin viktklass. Hängde lite med Tobbe och Jenny och kollade på gubbs som tävlade mot varandra en stund. Det såg mest ut som att de slog sig. Tacka vet jag välta på cykel, verkar mycket skonsammare.

20130406-232646.jpg

Sedan rullade jag hemåt igen. Stannade vid Pjältån strax innan Åby där jag har mitt nya cykelhögkvarter och stod en stund i solen och mådde gott samt fotade min aluminiumälskling.

20130406-232659.jpg

Kom hem, bytte cykel till kolfiberpärlan och härjade lite på stig med mer eller mindre snö samt grusvägar med Matthias. Tog inga kul bilder alls. Men blev vårigt lerig om benen.

20130406-232711.jpg

Och geggade ner kolfiberdarlingen som tvättades noggrannt igår. Cykeltvättsäsongen är här och jag älskar den!

20130406-232720.jpg

Bytte till racern en tredje gång och trampade mot Svärtinge för att klappa lite på mina kattbäbisar, mina älskade pälsklingar som inte fick följa med matte till nya cykelhögkvarteret. Åh, vad jag saknar dem. Tog ingen bild på katt – men konstaterade nöjt vid hemkomst att jag nästan fått ihop sex mil transportcykling plus runt 40 km skogs- & grusvägshärj idag. Cykling nästan hela dagen. Kan en lördag bli bättre?

20130406-232726.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också