Han, hon, hen eller den cykeln?

Messade lite cykel med  mamma som skulle ge sig ut på årets racerpremiär och kom att tänka på en knasig grej. Jag kallar min racer för “hon” men min MTB för “han”. Mamma däremot kallar alla pärlor i sin cykelpark för “han”. Hmmm…konstigt egentligen. Lite jämställdhetsfail kanske att jag har en hon-cykel att cykla fint på asfalt med och en han-cykel att dundra fram över rötter och lera med. Å andra sidan, min MTB är kär i en annan MTB som också är en han. Min skogshoj är således gay och allt känns rätt okej ändå trots allt. Vad cyklar ni på? En han, hon eller hen? Eller den?

Ibland gosar jag lite med honom!
0
      1. Är finpärlan dum, så får den stå ut med att bli kallad dretcykel. Fast dret är lite känsloladdat, då sonen blir kallad dretonge ibland 😉

        Blev osäker, jag kallar dom nog varken för hon eller han. Mer det.

  1. Jag har en Scott ländsvägscykel Så det är väl glasklart att det är en han! Men det tog ett tag att klura ut hur man skulle benämna han som. Men så klart att min nya kärlek och sambo är en han 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också