KRIS. ÅLDER. ÖNSKELISTA!

Har under en längre tidsperiod haft upprepade konferenser med avdelningen för åldersrelaterade frågor och ålderspanik. Det står i mitt pass att jag är några år äldre än jag känner mig och jag har panikernas vansinnespanik över detta och har önskat mig mer än allt smör i Småland att jag skulle vara lite yngre men det finns ju verkligen ingenting i hela världen man kan göra åt det mer än att stålsätta sig några dagar innan sin födelsedag (WHAAAAAAAAA) och helt enkelt avsätta avdelningen för ålderspanik. Den får kicken. Ålder är bara en idiotisk siffra och siffror har jag aldrig förstått mig på ändå, så släng dig i väggen (och då menar jag en sådan där cyklat-tjugo-mil-utan-mat-och-vätska-vägg) åldersnojan, jag gör en önskelista istället! Pilutta!

Fina prylar jag skulle vilja ha!

Således önskar jag mig mest av allt startplatser i Långloppscupens lopp för jag älskar, älskar, älskar älskar långlopp men har inte råd med dem.  Sedan önskar jag mig en liten cykelpump att ha i bakfickan eftersom jag tappat min i någon skog. Jag skulle vilja ha nya långfingrade handskar, svart styrlinda till racern (seriöst, jag + vit styrlinda = dålig kombo) och en skaljacka att promenera i. En digitalkamera vore väldigt roligt – skulle gärna vilja ta lite finare bilder än ajfonbilder till mobilen och pennor, pennor kan man aldrig få för många. Jag älskar pennor! Man kan inte heller få för många cykelbrallor (med hängslen såklart), just nu har jag bara två par och tvättmaskinen blir alldelels snurrig i bollen av att tvätta så ofta. En bil kan man önska sig, det kostar ju inget att önska – så tänk om man kunde få en bensinsnål rackare att åka till tävlingar och Småland i. Gärna en snabb bil, helst en vit. Eller en svart. Eller kanske en röd. Hmmm… Racerdäcken börjar bli slitna så jag önskar mig nya sådana och så rundar vi av listan med en påse djungelvrål. Älska djungelvrål. Mycket kärlek i en och samma lista och det känns lite bättre. Gör man önskelistor är man inte en dag äldre än man känner sig, eller hur?

 

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också