Lyxträning

Tänkte rymma från Östergötland några dagar. Ta en dialektgränskaffe i Ödeshög och pinna vidare till Småland med alldeles för mycket packning. TVÅ cyklar tillexempel. Finfint. Det blir lattejobbande på distans och lyxträning i form av onsdagsträning med IKHP (smygträna inför Huskvarna Mountain på söndag) och lite mjölksyra på racer uppför Kleva. Undrar hur mycket jag har att ta in på mig själv i den backen…Ingrid behöver inte oroa sig för att bli av med sin QOM ialla fall, men mitt mål är att försöka ge henne en match framemot sensommaren.

Strava QOM Kleva

 

 

0
    1. Hehe, njae. Men om ett par månader kanske! Fast det vore ju kul att se en ny tid från dig – du måste ha blivit rackarns snabb nu? 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också