Form och backar

Ibland säger man att man är i dålig form fast man egentligen inte är det. Äsch säger folk – du klarar det där och det där bara du tar i lite och så kanske man gör det. Ibland säger man att man är i dålig form för att man faktiskt är det. Som jag just nu. Ständigt balanserandes på gränsen till förkylning och med ben som igår klev av cykeln för att leda den uppför en av backarna på IKHPs tävlingsbana. Leda cykel i uppförsbacke? Kolfiberpärlan till på köpet. Jo, men ni fattar. Jag är i dålig form, fast det gör mig inte jättemycket, jag kan ju cykla! Och tänker att om jag kör lite tävlingar och tränar lagom och håller förkylningarna borta kanske det ändå går att komma i Cykelvasan sub 3.30-form. Jag ska försöka!

En kul grej förresten, om man gillar löpning kan man vinna startplats i Stockholms Brantaste hos Uppochhoppa-Sofy. Jag gjorde logga & profil till Brantaste-gänget förra året – ett sånt där jobb man är väldigt nöjd med! Om inte mina knän varit fullkomligt kaputt när det kommer till löpning hade jag gärna sprungit upp för Hammarbybacken!

 

 

0
  1. Ja, det är det viktigaste! Att du kan cykla! Och det är långt till cykelvasan… Så himla kul att vi båda ska dit (om än med olika klasser och mål). Snygg logga! Verkar kul men jobbigt det där..

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också