Födelsedagsjagar penicillinkur

Hepp. Jag fyller år idag. Jag är inte något stort fan av att fylla år, men brukar väl ändå passa på att skämma bort mig själv med något och lite kul är det ju med alla grattis. Hade tänkt mig vitsippspromenad, backträning i Kleva, kladdkakebakning med J och sedan födelsedagshäng med vänner och familj hemma hos mamma. Just nu är läget en aning annorlunda: jagar läkartid. Festar till det med att antagligen behöva penicillin för kvinnligt, vanligt förekommande åkomma som är så jävla plågsam att man vill sätta sig på akuten och storgråta och alltid inträffar lika olägligt och alltid är lika överjävligt onödigt jobbig. HEJA! FÖR SJUK HAR JAG JU INTE VARIT SÅ DET RÄCKER I ÅR. Dessutom befinner jag mig i fel landsting. Jönköping vill att jag ska ringa Östergötland och Östergötland behagar inte ha några telefonrådgivningar öppna och sjukvårdsrådgivningen nås inte härifrån heller. Orka. Men jag fick i alla fall skriva av mig.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också