Tre hårda paket & söndags-DNS

Har fått tre hårda paket. En tavla, en vattenkokare och ett paket penicillin. Och en laddning mousserande från Rudenstams (perfekt i glaset vid festliga tillfällen för oss som inte dricker alkohol) samt fina blommor och gott att äta.

Det där med penicillinet känns såklart misslyckat. Urinvägsinfektion. Saker (läs ett d*******s påfund)man definitivt kan klara sig utan och som såklart gör att det inte bli mågon Elna i startfållan på söndag. Tur att extra funktionärer alltid är välkommet så man kan vara med på tävling ändå!

20130426-220318.jpg

20130426-220328.jpg

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också