Kan det här stämma?

Jag får ju inte cykla i morgon. Inte ens vara efteråkare på nybörjarbanan. Men vet ni vad som är lustigt? Jag brukar ju alltid bli så sjukt besviken och ledsen när det inte går som jag vill, men den här gången känner jag mig glad ändå. Ska bli kul att vara funktionär, roligt att kolla på alla som cyklar och hjälpa till på tävlingen, och idag är jag mycket piggare – tack gode gud för penicillin! Och cykla – det kommer jag ju att kunna göra. Kan det verkligen stämma att jag är pepp fast jag inte får cykla? Gillar känslan!

Lovade ju förresten en ben-rapport från Danmarkslägret men hann inte med det.När benen var utvilade körde jag starkt och snabbt – så det finns nog hopp om det hela framöver. Får väl fikacykla och ta det lugnt tills immunförsvaret kommer igen, ett par-tre förkylningar och en penicillinkur överlever man ju för det mesta!

Starka ben på Danmarksläger

Foto: Axel Höglund

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like