Kittliga ben och smärta!

Jag blev knådad hos Ryggcity i förrgår. Eftersom jag har infektion i kroppen tog Tobbe det ganska lugnt men fy fabian vad ont det gör även om det masseras försiktigt. Benen är värst, särskilt vaderna – ajajajajaaaaaaaj, och låren eftersom jag är så galet kittlig där. Det kan inte vara helt lätt att massera någon som skrattar och inte kan slappna av. Det gick vägen i alla fall och efter en timme på Ryggcitybänken var det en lite mjukare stel Elna som gick därifrån. Ny tid om två veckor – känns skönt mitt i sjuk-långsam-trött-misären att vi ändå kan jobba förebyggande med en icke-skadad kropp som utgångspunkt.

Kavajelna på Ryggcitys massagebänk

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också