Träningstävling i NKPG!

Tips till alla som är sugna på att svettas ordentligt är att det ordnas lite träningstävling i Norrköping i morgon (eller idag för dig som läser det här torsdag 2/5). Rundan som körs är Knivbergarundan och sist var det tjong och poff och skitkul.

Såhär står det på fb-inbjudan från Fenix-gänget (cykelsida på fejjan för alla som gillar landsvägscykel oavsett nivå, klubb & ambition):

Träningstävling #1
På Torsdag den 2 Maj kör vi den första träningstävlingen(LVG) för säsongen! Vi kommer att köra 4 varv på Knivbergarundan, cirka 4,4 mil. Vi samlas där man svängen in mot Knivberga från Finspångsvägen kl. 17:30 och starten går lite senare. Det är en varvbana så alla kan vara med. Sprid detta till så många som möjligt så vi får en stor uppslutning. Nu kör vi! 🙂

Jag tror jag ska dit,  men jag står för motionsklassen som rullar ett par varv lite försiktigt, jag måste ju ta det lugnt.

Träningstävling Knivbergarundan

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också