Födelsedagspresent från bloggläsare!

Kommer ni i håg min ålderskris med tillhörande önskelista? Jag fick ett mail från Matthias som hade ett par Schwalbe Lugano och en finfin pump från Crank Brothers över och i söndags svängde jag förbi och såg till att han fick en liten paus i mekandet av Team Rynkeby Jönköpings cyklar. Han ska med teamet som mekaniker, åka följebil hela resan och dessutom få se målgången av Tour de France. Snacka om cool sommar!

20130507-124159.jpg

Tusen tack för födelsedagspresenten, jag blev verkligen glad! Jag blir alltid glad när ni som läser hör av er – det är roligt att veta vilka ni är och det är kul när ni frågar saker. Fortsätt gärna med det så ska jag försöka hålla mig på hjulen och leverera rolig blogg. Och så ska jag försöka att inte blunda sådär festligt på bilderna, borde haft x-kross-bågarna på näsan istället så hade det blivit lite snyggare bloggbild. Får jobba på den!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också