Kärlek, tack och fikacykling!

Jag är lite omtumlad över responsen på gårdagens inlägg. Besöksrekord på bloggen. 986 personer hittade hit igår. Niohundraåttiosex! Oj. Och hej såklart – hoppas ni kommer tillbaka!

Jag har fått många mail, sms och meddelanden från människor som på ett eller annat vis känner igen sig och jag är rörd och glad över att ni delat med er av era historier och jag ska svara så fort jag landat lite och tagit in all respons och samlat ihop mina känslor. Tack fina ni, tack!  <3

Jag har spenderat dagen som jag helst spenderar mina lediga dagar. I cykelsadeln omgiven av bra folk som ger energi och motivation och med ett mysigt fikastopp och än så länge illröd cykelbränna, vårsolen tar ordentligt. Det blev tretton jobbiga men roliga mil – jag har tappat formen totalt under en vår med mycket förkylningar – och att hitta tillbaka till den är sjukt jobbigt. Men kul.

20130509-163841.jpg

Nyduschad, nysolbränd (med betoning på bränd) och vääääldigt trött i benen!

20130509-163854.jpg

Punkastopp utanför Linköping. Inte fy skam att stanna och vänta in ett slangbyte när man har såhär fint sällskap och kanonväder.

20130509-163906.jpg

Fika på Kapten Billes i Norsholm efter 10 mil. Fina grejer det!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också