Saker jag ska göra i eftermiddag:

  • Provcykla kolfiberhoj jag fått låna av Fredrik på Norrköpings Cykel & Motor (Ett projekt han numer har som vinterhoj, jag ska köra Kolmårdsbiken på den, elektronisk lockout och finfina hjul – glad tjej)
  • Fundera igenom veckans träning. Måste ju ta det lite lagom lugnt men ändå hålla igång om kroppen ska orka med 55 km stig på söndag. I och för sig lär den göra det på ren och skär glädje, stigarna här är så himla roliga
  • Kolla vilka som är anmälda till söndag, alltid roligt att veta i förväg vilka som kommer, även om det såklart funkar att efteranmäla sig. (Sex damer i tävlingsklass – kom igen nu, fler kan vi väl bli?)
  • Fixa måndagstråk. Ringa lite, tvätta lite, pilla lite, fixa lite och ordna lite.
  • Gå mysig kvällspromenad hållandes en fining i handen. Gilla på det.
  • Ta några bilder till blogginläggsidéer på tema cykel och nya brillor så ni får lite bilder och inte bara text
0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också