Bussfinurlar på idiotprojekt

Sitter på en buss från Jönköping till Norrköping och finurlar. Är väl halvvägs och funderar på att jag måste testa att cykla från hemma till hemhem någon gång snart. Åker ju väldigt ofta – den här gången passade jag på att tajma vilodag efter Kolmårdsbiken med en tolvtimmars snabbvisit i Huskvarna som bjussade på grym vy över Vättern igår.

20130521-093103.jpg

Eftersom jag inte längre har en bil är det buss som gäller, men det skulle ju sitta som ett smäck att cykla 18 mil enkel istället. Om jag planerar det hela väl kanske jag får draghjälp och sällskap delar av vägen. Det börjar lukta lite långdistansidiotprojekt med tillhörande smarriga blogginlägg – vad tror ni om det?

20130521-093248.jpg

0
  1. Allstå jag funderade just också på nåt långt cykelrelaterat…haha! Cykla upp till Jämtland Elna! Sen tar du tåget hem och jag cyklar ned till dig 😉

    Nä men spännande liten cliffhanger du lägger ut!!

    1. Det där är en grymt kul idé! Vi gör’t. Jag var i Jämtlande en gång när jag var tio och tyckte det var så vackert – vill gärna dit igen. Hur lägger vi upp detta? 😉

        1. Men det borde ju gå! Jag vill nog sova någon natt på vägen dock, men vi har ju gott om cykliga kontakter som säkert ställer upp både med draghjälp och husrum. Vore verkligen kul!

  2. Hej! Jag är på! Hade iof tänkt att cykla Linköping-Karlskrona nångång, men man kan väl göra båda!? (kanske inte samtidigt)

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också