Om jag ångrade mig och sedan ångrade mig igen?

Stod ett tag iförd cykelkläder och tittade på regnet genom fönstret  i morse. Ångrade mig, bytte om till jeans och hoppade på en buss. Hade väl bara hunnit till busshållplatsen innan jag ångrade mig igen men då var det försent att byta färdmedel igen. Att cykla till Finspångskontoret där jag är någon dag per vecka från Åby tar lika lång tid som att åka buss. Bussen kostar dessutom en hundring enkel resa och till på köpet var jag blöt om fötterna redan halvvägs till bussen. Det blir inga fler solskenscyklistfasoner! På kvällens schema står förresten fika-planeringen inför fredagens 18-milare. Bästa planeringen man kan tänka sig!!!

Regnfötter

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också