Var ska vi fika då?

Är väldigt pepp på 18-milaren. Det blir nästan som ett motionslopp ju. Fast ännu mer på skoj – och utan anmälningsavgift. Men det behövs ju depåer – det är ändå såpass långt att en eller två fikapauser är mer än godkänt. Jag får sällskap hela vägen från Norrköping. Vi rullar från Stadium Arena klockan 10.00, Vångakorset 11.15 (lite optimistiskt, därför viktigt att komma iväg från Stadium Arena prick). Kör från Åby 09.20 för säkerhets skull.

Martin hänger med från Norrköping till Ljungsbro. Robert följer med hela vägen från Norrköping för att sedan fortsätta mot Habo. Magnus hänger med hela vägen från Norrköping. från Andrew åker med från Vångakorset till Skänninge. Jimmy kommer och möter från Huskvarna. Jag hoppas BrittMarie och lite twitterkompisar gör det också. Dessutom leker jag lite med tanken att kanske cykla hem på söndag också. Men får nog känna efter hur det går på fredag och hur benen känns på lördag.

Nu är den stora och livsviktiga frågan: var är bäst att fika?!?

Här är rutten (fast vid Kaxholmen vill jag göra en liten avstickare över Gisebovägen för den är så vacker, also known as Jönköpings Toscana! Häng med du också!

EDIT: Fika i Väderstad. Gör en uppdatering när vi är där så mötande pelotoner får pejl på läget!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like