Grattis & ny crash queen

Idag tror ni att ni hissar fanan för Sverige, men icke – det är min mamma vi flaggar för! Min fina, starka, modiga, coola mamma fyller år. Min mamma som cyklar, paddlar, vandrar och tältar. Året om. Och som fullständigt skrämde slag på mig med sin statusuppdatering med tillhörande bildmaterial i går. Hon hade en ny och fräsch hjälm som tur är och det blir inte bara ett stort grattis på födelsedagen, jag får låna ut titeln crash queen till henne. Håll dig på hjulen i fortsättningen mamma och grattis igen- jag <3 dig!

Mamma skräms på fejjan

Glad mamma efter cykelvasan 2009 (nu för tiden kör hon en cool 29" från Cannondale)

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Du glömde berätta hur oteknisk och onödigt försiktig din mor är…det var väl därför det blev krasch!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också