Hur många tantpoäng får man?

Hur många tantpoäng får man om man väntar ut det värsta regnet, drar på sig sina superregnkläder, ett par stövlar, och stoppar handväskan i en plastpåse i cykelkorgen på tantcykeln när man ska till jobbet? Jag vill ha många, men får väl minuspoäng för att jag bloggar om det mesans jobbdatorn drar igång!

20130626-094701.jpg

20130626-094706.jpg

0
  1. Åh, i så fall är jag världens tant sen länge, cyklar ju min tralla till jobbet oavsett väder 😉 Dock, smart idé med plastpåse för väskan, ska tänka på den! 😀

  2. Ja en del poäng ger det, plus lite minus. KOrg ger massor av tantpoäng.
    Det finns bra och mindre bra tantpoäng. Jag vill bara ha bra, typ cykelrelaterade tantpoäng. Värre är den hög jag nyligen inkasserade när jag inte fattade vad min tonåring menade med bodymist, marsmallowschallenge, trosor från Victoria Secret och smink. Jag börjar väl snart gnälla på “ungdomar”.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också