Nästa träningspasspå MTB: Ränneslättsturen

Okej. Jag tänkte väl köra Ränneslättsturen. Mina ben kommer att hata mig och jag har noll kondis för det hela men vem vet vad en nummerlapp kan göra för pannbenet. Det blir ett bra och roligt träningspass och det kan väl ändå inte bli värre än 2011 när min gaffel pajjade några dagar innan loppet, jag körde helstelt, var sjukskriven och fick mammadäng.  Det var misär det. Fyfan. Förra året körde jag inte men året innan, 2010 glömde jag hjälmen och  inledde med total hybris och tyckte att jag körde som en gud i ett halvt lopp och fick sedan testa på hur det känns att få rejäl vätskebrist. Fyfan 2, men jag lärde mi i alla fall mer om hur man äter och dricker under ett långlopp. Nu ska det mest bli skojigt, jag är inte ute efter något resultat, jag är ute efter kul cykelhäng på mil efter mil med härlig Eksjöstig. Syns vi där?

0
  1. Jag tänkte också cykla Ränneslättsturen! Surt att spontana beslut alltid bestraffas med förhöjd anmälningsavgift men man får väl äta extra mycket i depån 🙂 Årets första långlopp så det här ska bli kul!
    Kram Merve

    1. Ja, det är trist med efteranmälningsavgift. Förstår tanken med den men tror den gör att de förlorar pengar snarare än vinner planeringsmässigt, många gånger gör det ju att man avstår.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också