TEAM NORDIC TRAIL till Norrköping

Det händer ju så himla mycket roligt i Norrköping. När jag började träna igen var det en rätt tråkig stad att träna i. Svårt att hitta träningskompisar och inte så mycket på g. Annat är det nu, det har fullkomligt exploderat med människor som cyklar, springer, klättrar och som precis som jag tycker det är fantastiskt att träna utomhus. Naturkicken har funnits ett tag och deras Cross Nature är ett grymt bra alternativ till gympass – och nu kommer ytterligare en spännande satsning till stan: Team Nordic Trail – en av initiativtagarna är Miranda Kvist vars blogg jag följt i flera år, och bland tränarna finns tillexempel Anders Kleist, Sveriges bästa fjällmaratonlöpare. Man kan verkligen få tillfälle att lära sig mycket.

Team Nordic Trail drivs av skogstokiga löparsjälar som vill lyfta fram och få fler att hitta tjusningen med traillöpning i grupp – och det här passar även nybörjare himla bra – är man nyfiken på traillöpning, vare sig man sprungit terräng innan eller inte sprungit så mycket alls eller nött asfalt – passar träningen fint och passen delas in i fartgrupper. Jag och mina nyrehabade knän som äntligen kan springa försiktigt på framfoten kommer att vara med i basgruppen, ska bli superkul – är ni med?

Start första oktober – sedan varje tisdag mellan 18-19 i Vrinneviskogen. Läs mer här!

Team Nordic Trail till NKPG

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också