Instagramvana kattflickor söker nytt hem

Det här inlägget kommer inte att handla det minsta lilla om cykel, utan är riktat till alla kattälskare jag må tänkas ha bland läsarna.

Har du, eller vet du någon som har ett bra hem åt mina älskade kattflickor? Min gråspräckliga Widget och min fina lilla Pixel med alla färger behöver en ny husse och matte. De har kommit lite i kläm i en separation – jag har inte möjlighet att ta hand om dem så de bor kvar hos sin husse som jobbar och reser alldeles för mycket – ingen har tid att klappa om dem och ge dem så mycket kärlek som ett husdjur behöver.

Pixel tycker om att vara inomhus – men går ut lite då och då, beroende på humör och väder och tillgång till kryp att jaga. Allra helst sitter hon på balkongen och kikar ut på världen. Widget älskar att vara ute mycket och tycker att balkongen är lite tråkig, det ska vara the real stuff liksom – men båda två är vana att ha låda inne och att komma in på natten. Widget är fascinerad av vatten och vill gärna leka i duschen emellanåt, knaskatt! De fångar väldigt sällan möss – men ibland får man en skalbagge i present av en stolt Pixel.

De är fyra år, vaccinerade, avmaskade, kastrerade och rumsrena och äter både torr- och blötfoder. Lite rädda för barn de inte känner och väldigt gosiga när de själv får bestämma – just så som katter är. De vill helst bo på landet med möjlighet att gå ut. Pixel och Widget kommer från ett hittekattshem – deras mamma hade vanskötts av sin ägare och var dräktig med femtielfte kullen ungar när katthemmet i Norrköping tog hand om henne. Tre månader senare flyttade två av ungarna in till oss.

Jag älskar de här katterna så galet mycket, de är så fina, och jag har gråtit en flod med katt-tårar efter att vi bestämde oss för att hitta ett nytt hem åt dem – om jag kunde skulle jag ha dem kvar, men det går inte. Vill du ta hand om mina pälsklingar, eller vet du någon som skulle kunna passa? Det är viktigt att de får komma till samma hem – jag kan inte tänka mig att dela på dem, och om det går kommer jag gärna och klappar någon gång. De måste kunna vara utomhus.

Skicka ett mail till mig: elna[snabela]formcykel.se

katt i trappa

20130924-072319.jpg

20130924-072516.jpg

20130924-072714.jpg

20130924-073005.jpg

20130924-072837.jpg

20130924-072742.jpg

20130924-072600.jpg

20130924-072636.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like