Norrköpingsmästerskap i MTB

I går fixade Kolmårdens MTB Norrköpingsmästerskap i Jurslaskogen. En alldeles sprillans ny bana hade dragits för ändamålet och den var minst sagt galen – full med tricksiga tekniska partier och flera riktigt branta utförsåk. Jag hade hur kul som helst, är stolt över att jag satte den brantaste nedförsåkningen på mitt andra varv (tvekade och felade först, gick av cykeln – vände och åkte tillbaka och satte det på andra försöket med fantastiskt publikstöd). En härligt cyklig förmiddag med riktigt kul MTB-åkning. Det var enkelt att kamma hem mästartiteln i damklassen då jag var den enda dam som kom till start – men räknar med att komma tillbaka till fina Norpan och försvara min titel om ett år och hoppas då på lite motstånd.

20131103-092145.jpg

Glad och nöjd tjej efter rejset!

20131103-092158.jpgDen brantaste utförslöpan – en suddig bild från träningsvarvet. Det ser i vanlig ordning inte särskilt brant ut på bild. Efter en brant utfförsåkning på berghäll skulle man svänga tvärt vänster och byta fokus mot en ny brant utförsåkning som slutade i en tvär högersväng. Utmaning! Jag är sjukt nöjd över att jag satte detta på mitt andra tävlingsvarv.

Norrköpingsmästerskap 2013 - foto Dag Forsén

Snabba och överlägsna herrsegraren Figge och den inte så snabba damsegrarinnan som även kom sist.

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också