Nyinflyttad – dags att välja gym!

Viktigt som man blir glad av

Att välja gym är inte det lättaste. Jag är petig och det ska man vara – på gymmet spenderar man mycket tid, och det är dessutom en miljö jag nog aldrig kommer att känna mig helt bekväm i. Jag trivs bäst utomhus – men på gymmet fixar jag till det som annars kan ställa till det för mig. Skador ska förebyggas, rehabiliteras och svagheter stärkas upp och jag vill gärna göra det i en bra miljö med glada, härliga, sunda människor och jag vill gärna ha lite träningskompisar som kör på samma ställe. Pepp ni vet.

De flesta av er har väl koll på att jag just flyttat till Huskvarna – och jag har dessutom boostat igång träningen inför 2014 ordentligt, och där ingår en hel del timmar på gym. Det är dags att välja. Var ska jag träna framöver? Jag kommer att prova några gym i närheten innan jag bestämmer mig, jag vill veta att jag kan trivas innan jag köper kort.

Gym - TRX

Saker som jag vill ha på mitt gym:

 • Proffsigt bemötande. Alltid. Mina tränignspengar är inget nyårslöfte, de är en livsstil.
 • Det ska vara rent, välstädat  och fräscht, finnas torkpapper och helst handdescinfektion!
 • Speglar. Inte spännigt – det är viktigt att se att man gör rätt!
 • Balansplattor och bollar.
 • Gott om viktplattor, hantlar och kettlebells.
 • Pinnar till MAQ-övningar
 • Bra ytor till smart och funktionell träning. Mycket mattor.
 • TRX-band
 • Gummiband. Runda och platta. Hela och fräscha.
 • Bra spinning utan jumps.
 • Vettiga priser. Givetvis ska man ta betalt – men med lagom marginal, och finns det fler gym i samma kedja är det plus i kanten om man kan träna på alla för en extra, lagom, peng.
 • Plus i kanten om musiken inte är för hög. Jag har min egen i lurarna.
 • Bra, men inte för högt ljud på musiken under passen.
 • Instruktörer som vet vad de gör och gör det bra.

 

Jag har redan provtränat på mitt närmsta gym och rapport kommer. Har några till att beta av innan jag bestämmer mig – det finns faktiskt flera att välja på här i Huskvarna. Win!

0
 1. Om Kaisu fortfarande har spinningpass på friskis i Huskvarna så kan jag verkligen rekommendera att du testar dessa! Är nog bland den bästa spinningen jag har gått på 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också