Nästan lika roligt som att cykla:

Nästan lika roligt som att cykla: att titta på cyklar. Känna, klämma, klappa, prova. Bli förälskad i en fint lackad och känna doften av ny cykel, ni vet den där speciella cykelaffärsdoften. Hade vägarna förbi Sportson igår och passade på att titta massor – de säljer ju Specialized, ett märke som många talar väldigt väl om men som jag själv inte haft så stor koll på. Fina hojar – mängder av fina hojar och jag kom på mig själv med att prova både en landsvägscykel och en mountainbike och börja drömma om att det kanske vore dags för en ny racer? Det skulle ju faktiskt bli så mycket roligare att köra deltävlingarna i Jönköpingscupen på en ny hoj. Nu får ni ursäkta men jag ska gå och dagdrömma en stund om hur fint och bra det skulle kännas. 

20140212-153002.jpg

20140212-153011.jpg

20140212-153019.jpg

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också