#MTBSM

Jag leker med tanken. Ska man kanske köra SM ändå? Först tänkte jag att jag skulle, sedan tänkte jag att det nog var en dum idé men nu klurar jag på att det vore kul att testa i alla fall. Det är ju trots allt på hemmaplan. Sova i egen säng och möjlighet att träna ordentligt på banan innan, som min SubXX-kollega Merve sa; ta chansen. Men om jag säger att jag ska köra och sedan inte kör, då blir det ju lite avslaget.

Men. Eftersom många frågar. Jag kanske ska köra MTB-SM i D30-klassen. Kanske. Om jag törs, om kroppen vill, om jag mår bra. Om jag har en bra magkänsla. Men det är inte mitt stora mål i år, inga tävlingar är mitt stora mål, det är att vara frisk, hel och ha massor av kul på cykel. Det kan innefatta SM – det får vi helt enkelt se.

Jag vet en sak säkert. Det ska bli galet kul att se eliten köra i Jönköping. Och att mingla runt på SM-området. Det kommer att bli en cykelfest som heter duga – vi som bloggar använder taggen #MTBSM för att dela inlägg så att SM-staben och andra intresserade ser dem. Dubbelt kul.

blogg-mtbsm

 

0
  1. Jag säger som Merve, Ta chansen! Det lär ju inte Inte bli kul?!
    Vi planerar årets semester i Jönköping just den helgen 😉 skönt att slippa fundera på vart vi skulle åka! Haha!

  2. Hörredu! Om kroppen håller tycker jag att du ställer dig på den där startlinjen! Det kommer kännas nervöst men på en SM-tävling brukar det sällan vara med så många okända ansikten, det är mest de som brukar köra Cup-tävlingarna. Du har dessutom den där tryggheten att kunna köra på hemmaplan och att ha alla dina kompisar omkring dig som hejar just på dig.
    Lägg inte för mkt energi på att fundera om du ska åka eller inte, ta det lugnt och efteranmäl dig i så fall 🙂
    Kram Merve

    1. Nej, lägger inte för mycket energi – känner jag för det står jag där, känner jag inte för det står jag bredvid och hejar på; oavsett blir det kalas. Kram bästa du!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också