Prioritera starkt!

Kom på en sak i helgen. Jag har helt slutat med styrketräningen, det har “inte hunnits med” de senaste månaderna. Jag saknar det och jag vet att jag behöver det – det är viktigt med stark core så att man orkar sitta bra på cykeln och jag har faktiskt lite gamla skador som kommer att göra sig påminda om jag inte tar tag i det.

Lösningen är enkel. Att inte hinna är en riktigt dålig ursäkt – det handlar om att prioritera – och jag har alla möjligheter i världen. Träningsredskap hemma – nära till bra ytor att träna på utomhus samt gym rakt över gatan ifall andan skulle falla på. Ska plocka ihop ett bra och enkelt morgonpass och återinföra en bra vana som jag saknar. Stark prioritering får det bli!

Foto: Eskil Laago

Foto: Eskil

0
  1. Jag har ju lagt ned en del tid på styrkan under hösten och vintern och känner stor skillnad jämfört med tidigare år då jag slarvat. Framförallt har jag fokuserat på coren, mycket kroppsvikts och balansövningar. Nu efter spainen har jag varit lite slarvig dock.

    Styrka är viktigt, även för oss cyklister!

    1. Superviktigt! Man håller längre och orkar mer – och så himla mycket tid tar det ju inte egentligen. Jag tappade nog mycket för jag saknar vännen Tobbe som jag alltid brukade träna med när vi bodde i samma stad. Lättare om man är två som peppar och skrattar!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också