She Rides: torsdagar i Jönköping-Huskvarna

Jag är väldigt stolt att jag får vara She Rides-ambassadör i Jönköping-Huskvarna. Jessica och Annie står bakom det här spännande nätverket som jag tror vi får se mycket kul från framöver, både vad gäller inspiration, roliga tillfällen på hoj och möjlighet att träffa nya cykelfolks. Under året har vi haft så himla mycket kul ihop på Huskvarnaberget, tjejgänget som cyklat om torsdagarna och till våren tänkte jag att vi ska köra ett gäng teknikträningar igen för att komma igång och damma av skogskörningen inför säsongen – men bara för att det är höst har vi inte lagt ned cyklingen.

Häng med oss och cykla, så länge vädret tillåter hojar vi MTB med pannlampa varje torsdag 18.30. Vi rullar från scenen vid IKHP-stugan (om inget annat angetts) och det är fart efter kamrat. Alla kan följa med (killar, ni är också varmt välkomna) och vi väntar såklart på varandra.

Bra att ha med sig är såklart standardgrejerna pump, slang och litet verktyg, glöm inte att ha reflexer på din cykel så du syns under transportsträckorna och varför inte en kedjebrytare, förra torsdagen hade vi ett kedjebrott – allt kan hända till skogs.

Vi ses på torsdag. 18.30. IKHP-stugan, stora scenen. Be there!

Foto Jesper Andersson/ She RidesFoto: Jesper Andersson/She Rides

0
  1. Du bör verkligen vara stolt! Ett otroligt bra jobb med att styra ihop träningar och komma med idéer. När jag tänker efter har jag nog mycket dig att tacka för att min glädje till cykel har återkommit. Har riktigt sett fram emot att hoja runt med ett gäng härliga tjejer på torsdagar.
    Nu är jag super nyfiken på vad som händer med den där pumptracken och hoppas på att med får hänga på med en spade!

    1. Åh, bästa du – du anar inte hur glad jag blev nu! <3

      Självklart ska du med och gräva pumptrack – Fia & jag projektleder och snart kommer det mer info. You're in!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också