Första spadtagen, första kurvorna – succédag i gropen!

Alltså, vilken jäkla fin dag det blev idag, en alldeles vanlig och gråmulen lördag i november – fast ändå alldeles ovanlig för Fia och jag fick äntligen sätta spaden i våra jordhögar och vi fick massor av hjälp. Grusgropen i Bråneryd har riktigt sprudlat av cykellycka hela dagen, massor av goa människor har skyfflat jord, två skottkärror har gått sönder, en skottkärra har lagats, tre kurvor börjar ta form, kidsen har cyklat som tokar, BrittMarie fixade varmkorv och finfika, folk har grävt sig svettiga och engagerat sig massor och jag är toklycklig över att det blev såhär bra. Och att vi kom så mycket längre på första grävdagen än jag vågade hoppas på.

Till alla er som hjälpt till idag: TACK – fyfan vad ni är bra. Varenda en av er, helt outstanding <3
Och till alla er som är sugna på att hjälpa till i morgon: vi drar igång vid 12:00, ta med egna tillhyggen som skyffel eller spade, och om du har; skottkärra eller hink att bära jord i.

IMG_1633.JPGPumptracken har tre kurvor. Big Berm, Kitchen Birm och Jacuzzi Berm. Här är Fia på väg med ett lass jord till Sam som moddar Big Berm.IMG_1638.JPGBästaste partner in dirt, Fia – tippar av ett av de första skottkärrelasterna med jord på Jacuzzi Berm. Sweet!IMG_1634.JPGKids likes bikes! De här grabbarna stod inte still många minuter, det var mest fokus på coola hopp i gropen. 

IMG_1636.JPG

IMG_1639.JPG

IMG_1640.JPGFörsta spadtagen på bild. Så himla kul!IMG_1635.JPGDessutom kom bästa Annie Söderberg förbi och skyfflade jord ett tag innan hon plockade fram sin fina Specialized och körde några varv i gropen i skymningen. IMG_1637.JPGBrittMarie fixar fika. Korv, kaffe, wåffla och kakor. Världsklass!IMG_1632.JPGFika, fika, fika! 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också