Familybikelife i Bråneryd

Familybikelife

Mina vänner Maria och Martin har ett instagramkonto som de kallar för Familybikelife – och det handlar om exakt precis det som det heter, de visar upp cykliga äventyr de gör som familj och de är en inspirationskälla som inte är rädda att dra iväg med kidsen på äventyr.

Häromdagen hängde jag med dem i Bråneryd Bike Park i Huskvarna. Jag släpade med mig supervagnen, Lovis, gåvagnen och en dirthoj och tänkte att jag nog skulle kunna hoppa lite medans Lovis sprang omkring med vagnen. Just den detaljen sket sig förstås eftersom Lovis är så himla mammig – men det blev ändå ett väldigt fint häng i kära Bråneryd. Den där dirten jag och Fia handbyggde där för några år sedan finns kvar och stora varvet har nyligen fått kärlek och dessutom kommer området snart att utvecklas mer. Älskar’t!

 

2
  1. Vad häftigt det där är med dirten. jag minns att jag läste om det för många år sedan och gick tillbaka till dina gamla inlägg om när ni byggde. Nu på bilderna ser det ut som den funnits där i all evighet! Vilket jobb ni gjorde då!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också