Pumptracken är funkish!

Gissa hur stolt projektledningen är över att kunna meddela att den funkar, vår nybyggda pumptrack – idag fick vi till den så att man kan pumpa hela vägen runt åt båda hållen utan att trampa. Det är inte klart än, men vi är fasligt nära – lite modifikation och finlir till bara.

Vill du prova? Gör det, det är okej – det är tillochmed bra om ni cyklar på den så att jorden packar till sig och banan sätter sig, men ändra inget är ni söta. Pucklarna kommer att behöva moddas och bättras på i form allteftersom vi kör på dem såhär i början och vi fyller på och fixar till och bygger klart så fort vi bara hinner, vi lovar.

IMG_1847.JPGKlubbkompisen Ida fick in tekniken fint efter några varv. Sätt pedalerna i horisentalt läge och pumpa; jobba med heeeela kroppen – då kommer du runt utan att trampa.

IMG_1850.JPGIda fixar med en av kurvorna.

IMG_1849.JPGJimmy gör det man gör väldigt mycket när man bygger en pumptrack. Packar jord med hjälp av att banka baksidan på en skyffel med all kraft man har ner i jorden. Puh. 

IMG_1848.JPGAlbin flyttar jord. Han har tagit hand om pumptracken när Fia & jag inte varit på plats och sett till att det blivit massor av jobb gjort. Värdsklass!

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också