Huskvarna 365

Ett helt år har gått sedan vi flyttade ihop med varandra och våra cyklar i en lägenhet i Huskvarna och trots att det var sorgligt att lämna vänner och favoritstigar i Norrköping var jag redan då säker på det jag vet nu: inte en sekund skulle jag ångra att jag vågade tro på oss. Att det skulle bli jag och J på riktigt var inte en självklarhet – tvärtom, vi hade rätt många odds emot oss och fick liksom vända upp och ned på vår värld och fightas en hel del för den där fina kärleken vi har.

Jag skriver det här på morgonen. Det är mörkt ute, adventsljusstakar och stjärnor i våra fönster skapar tillsammans med levande ljus på bordet en sagolikt mysig stämning och jag har en oförskämt lycklig känsla i magen, det har jag ofta och jag är tacksam för den. Tacksam för att vi har varandra, att vi skapat en trygghet tillsammans, att vi har drömmar och planer och skrattar ihop, att vi har fina vänner och nära till familj och till utomhusäventyr.

Kärleken. Skit i vad folk säger. När den händer dig, kärleken – våga!

Elna & Jimmy, foto: Eskil LaagoFoto: Eskil Laago

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också