Kompiskampen #2 – decemberwatt & pangpangben

På julaftons morgon hade jag tänkt sätta mig i sadeln och köra några mil utomhus. Fast jag var fasligt trött, låg och drog mig länge i sängen och tassade sedan runt här hemma med kaffekoppen i högsta hugg på tok för länge. Plötsligt fanns ingen tid att hoja – men väl till lite intensivt wattbike-skoj: fem minuter till uppvärmning, en tjugo minuter full fräs för att samla watt till Kompiskampen och fem minuter nedvarvning – det tog jag mig tid till innan det var dags att börja med julfirarfixet här hemma.

Jag började med att väga mig och kunde konstatera att jag gått upp i vikt. Det, mina vänner, gör mig ingenting – för jag håller mig frisk om jag väger lite mer och förresten är det mest muskler. POW! Sedan gjorde jag en svettig tjugominutare på wattbiken, all in på nästankräkasnivå, ouch och ajaj i benen – men vet ni vad?

217 watt i snitt på 20 minuter mot förra månadens 202! POWPOWPANGPANGBEN, är väl mer än brutalt nöjd med den utvecklingen!

Kompiskampen decemberKompiskampen december

0
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like