Vardag

Idag kickar den igång igen, vardagen. Och efter två veckor utan just vardag känns det skönt att gå tillbaka till den. Lite mer rutiner, jobbdagar och träningsplanering. Ett nytt år med nya mål och förväntningar, men ändå samma sak som innan. Det är dags för morgonpass på gymmet, lunchträning, stående distanspass om söndagarna och vinterspinning med cyklister om torsdagarna, skogspass om fredagarna och så crawlkurs varje söndag i tolv veckor framöver. Det blir mer struktur – just nu behöver jag den så det ska bli väldigt skönt. Ha en fin vardag kära ni, nu ska jag dyka in i min mejlkorg för första gången på två veckor!

IMG_1107.JPG

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like