Materiell cykellycka

Det är en cool känsla över RC:n. Jag kände det redan när jag lyfte upp den ur lådan – en särskild känsla som inte går att beskriva. Det behövdes inte många tramptag förrän jag fick det bekräftat, det här är den coolaste cykeln jag kört och då har jag knappt cyklat den ordentlig. Nedför några trappsteg och fram och tillbaka framför Eskils kamera – men åh, det räckte för att jag skulle falla pladask och bli blixtförälskad upp över öronen och varje gång jag går förbi cykeln i vardagsrummet ler jag lite fånigt åt den. Balanserad på något vis. Kvick. Lätt. Ûbercool. Materiell cykellycka – hur ska det gå när jag väl plockar ut den i skogen? Kommer jag någonsin vilja cykla hem?

Foto: Eskil Laago Foto: Eskil Laago

0
4 comments
    1. Lite yrkesskada kanske 😉 Ska man vara riktigt petig matchar klädernas gula inte alls cykelns gula – det är två helt olika toner. Men lite lyckträff är det ju att Sportson-kitet är svartgult och att RC:n ser ut som den gör – det hade jag inte en aning om när vi bestämde vilken cykel jag skulle köra. Men nu är nog gränsen nådd för hur mycket gula detaljer man kan ha – får nog satsa lite på svarta accessoarer i år så att det inte blir för mycket av det goda!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like