Väck vardagsmotionären!

Nej men om en skulle ta och röra lite på arslet då? Jo, det gör vi.

Jag ska testa en grej på mig själv: att under en veckas tid utmana mig själv att hitta på så mycket kreativ och nyttig vardagsmotion som jag bara kan.

Varför? För att jag sitter alldeles för mycket still. I bilen, framför datorn, i soffan – och jag får panik av det för jag mår inte bra av det. Det gör nog ingen.

I morgon är det måndag och en ny vecka och den ska bli min vardagsmotionsvecka – den ska förutom vanlig träning fyllas med så mycket vardagsmotionshittepå jag någonsin kan komma på. Häng med här nu, och kickas plenty of ass med soffpotatis som vill bli vardagsmotionär. Pow!

Strutsabacken

 

 

0
4 comments
  1. Jag har läst om de som har motions cykel istället för kontorsstol så kan man cykla och arbeta. Eller vågor inte tryck in ett gåband att stå på. Lite mycket för denna vecka men varför inte i framtiden?

    Själv sitter jag på pilatesboll ibland och jobbar.

    1. Finns många smarta grejer – när jag är inne på kontoret brukar jag stå vid skrivbordet och det senaste har balansplattan fått följa med. Förenar nytta med nytta!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like