Byxor som kramas

Kikade in hos Helena som fyndade härligt färgglada träningskläder i helgen och när jag tittade på hennes bilder kom jag på att jag inte berättat om de där byxorna jag cyklade hem i en kartong från Addnature häromveckan. Jag hade ett presentkort där och var nyfiken på 2XU-hypen så jag klickade hem ett par för att testa.

Beställde just precis innan de lanserade sin kompressionbyxa med bred midja – träningsbrallor blir liksom mer smickrande och sköna med bred linning så det var ju lite typiskt. Fast jag gillar dem. Lite korta kanske, men visst kramar de om benen på ett skönt vis. För er som är 2XU-fans finns en särskild produktsida där ni kan klicka hem kompressionsprylar. Du hittar den här.      Ett inlägg samarbete med Addnature.

0
2 comments
  1. Jag älskar mina 2xu, har haft mina i snart 4 år. Nu börjar dock trycket flagna lite. Som du säger, det är lite som det är utan bred linning men det funkar. Dottern fick ett par i julklapp, de med bredare linning och de är bra mycket skönare.

    Jag brukar använda mina som “dagen-efter” byxor under vanliga jeans. Himla skönt för träningsvärkstela ben faktiskt!

    Om jag hade lite pengar över skulle jag faktiskt skaffa vintervarianten av dem att åka skidor i.

    1. Jag har provat ett annat märke, det komprimerade inte lika bra – skulle vara kul att testa Crafts också för att jämföra, de släppte ju just ett par. Gillar den där kramiga känslan!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like