En väldigt viktig måndagsutmaning

Måndag. Ny vecka och såklart ny träningsplanering.

Men – vi struntar ett tag i veckans alla träningspass och fokuserar på en annan sak som bottnar i det jag skrev om igår. Jag tänkte ge oss, både mig och dig, en viktig uppgift och utmaning för veckan:

Säg ingenting negativt om dig själv till någon annan. Säg något bra eller var tyst – men säg inte något dåligt, nedvärderande eller något som du inte skulle sagt till någon annan. Och försök – försök att kontra varenda negativ tanke om dig själv med en en bra.

Jag tänker göra så. Jag tror att det är rätt vettigt att vi slutar mobba oss själva. Vikt, utseende, prestationer och ångest – berätta inte om det för dig själv eller andra, peppa dig själv och omgivningen istället med motsatsen. Du och jag – och alla människor – har bra saker att komma med. Vi lyfter fram dem istället för att trycka ned oss själva. Är du med? Scott Scale RC & vitsippor

0
  1. Hej vad bra! Snubblade in här för första gången ikväll genom en länk från kolmårdsbiken som jag ska cykla i år. Vilken perfekt utmaning. Jag kände mig träffad direkt – väldigt viktig o klok utmaning. Undrar egentligen hur många negativa tankar vi tänker om oss själva på en dag. Jag är expert på det o tycker egentligen att det är en otrevlig vana att prata illa om sig själv, det är riktigt osmickranden. Min mamma gör ofta det o jag har kommit på mig att göra likadant …. Så jag är på din utmaning!!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också