Ett hav av vitsippor

Tänk. Jag klickade mig in hos Sara i morse, jag läser hennes blogg varje dag. Hon inspirerar mig med sunda idéal och vackra bilder. Hälsa, på ett bra vis och inspiration som blir just det hennes blogg heter: träningsglädje.

Så jag surfade in där medans jag åt frukost. Kaffe, ostmackor, kokta ölandsägg från mormors höns och chiapudding med kardemumma  – en rejäl laddning inför dagens MTB-pass. Hon hade länkat andra bloggare i ett inlägg om att vintern. En länk gick till någon som cyklar MTB i ett hav av vitsippor. Åh. Jag klickade direkt – tänk att få cykla MTB i ett hav av vitsippor, vilken lyckans ost!

Vet ni var jag hamnade? Här! Den där lyckans osten som får cykla MTB i ett hav av vitsippor är ju jag, och som så många gånger de senaste veckorna fylldes jag av den där otroliga tacksamheten över hur bra livet är. Livet är vitsippor och mtb – och den där brakfrukosten jag satt och åt tillsammans med bloggläsande var ju just till för att kunna cykla många timmar i vitsippshaven. Åh. Så bra allt är. Det är väl på riktigt?

Vistabanan i vitsippsskrud Scott Scale RC & vitsippor MTB-pepp

Förresten. Jag har gjort så mycket kul i helgen. SM-banan på Isaberg, Vistabanan här hemma i Jönköpings Toscana. Kört ihop mig mer med min fina, fina Scott Scale RVC 700 och tre dagar i rad kunnat cykla utan tejpad fot. Åh. Jag ska berätta om allt i veckan!

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också