En lördag på Isaberg

Vi var ju på Isaberg i lördags. Och tänk – först hade jag inte någon lust att åka eftersom jag var trött och hemkär, men när Maria började prata Isaberg och BrittMarie blev sugen på att hänga med kom jag iväg. Tack bästa ni för det – vilken härlig cykeldag det blev.

Isaberg myllrade av glada cyklister. Klubbkompisar från IKHP, vänner från Östergötland, vi träffade Sandra och Keith och massor av goa cyklister och vi cyklade lite allt möjligt. Rullade vita slingan vid sjön och testade teknikbanan och SM-banan. Åt husmanskost i restaurang Höganloft och cyklade lite till. Solsken, cykellycka & mjölksyra, en fantastisk lördag.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset IMG_6493Processed with VSCOcam with f2 preset

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också