Veckans plan

Måndag igen och kortvecka – så himla skönt eller hur? Här är min plan för veckan – vi får se om den håller, oftast möblerar jag om mina veckor rätt mycket när jag inser att jag ville mer än vad som var rimligt. Sådan är jag – spontan även när det finns en plan.

Måndag: Stora måndagsrundan med La Lepre Stanca. Önsketänk att jag kommer att hinna eftersom jag jobbar i Linköping idag. Men önska sig kan man ju!
Tisdag: Morgonrehab innan jobbet och så  tänkte köra några intervaller liftränna efter jobbet och sedan är jag bokad på ett Body Balance pass på Olympia Court. Hur tänkte jag där förresten? Vi ska ju på visning. Ehhh, fail. Ingen liftränna – men Body Balance hinns nog med.
Onsdag: Morgonrehab. Klubbträning med IKHP på kvällen
Torsdag: Arbetsdag med IKHP inför vår tävling till helgen. Tjejträning på kvällen – tänkte att vi rullar lite teknik på berget!
Fredag: Woooop. Klämmer in lite (tadaaaa) rehab. Och sedan ska jag nog mest bara rulla lugnt, tvätta hoj och göra något som inte har med träning att göra hela dage. Kanske ge Linda en banvisning på berget på eftermiddagen, det blir kul.
Lördag: Huskvarna Mountain MTB, första deltävlingen i SweCup och deltävling i Västgötacupen. På hemmabana som jag bara kört en gång. Powpowpang.
Söndag: Isaberg!

Scott RC Glove

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också