Vinn startplats i 1752 Motala MTB Challenge

Ojojoj, nu är jag nästan ute i sista minuten – men det kanske du också är? Jag har två fristarter till 1572 Motala MTB Challenge, ett av de vackraste långloppen jag kört. 65 kilometer mtb-åkning som är seedningsgrundande för Cykelvasan och bjuder på utsikt, uppförsbacke med hejaklack i bästa Tour de France-stil och böljande grönska längs med vackra Vättern. Jag vill väldigt gärna köra i år igen, men eftersom jag ska göra ett litet ingrepp i veckan får jag inte ta i sådär så mjölksyran sprutar, men tänker att om jag orkar sitta sadel åker jag dit och rullar igenom loppet. Förra året var min cykel sönder och jag åkte på en nittiotalspärla i aluminium med “gammaldags” XTR-reglage, det var lite kul faktiskt!

Hursomhelst – vill du vinna en startplats till loppet nästa helg? Jag får nämligen tävla ut två stycken startplatser i år med – ge mig en motivering i kommentarsfältet senast tisdag så meddelas vinnarna här i bloggen på onsdag morgon!

foto-amira-narel-2-1024x1024Amira Narel fixade bildkollage från målgången förra året då Motala-loppet premiärkördes.

0
 1. Sista helgen på semestern. Hade varit en trevlig avslutning innan “verkligheten” drar igång igen.

 2. Åh, skulle behöva ett seedningslopp innan Vasan! Var sjuk när rallarn gick, så kom aldrig till start då. Vore underbart om du gav mig chansen 😘 (fyller dessutom 35år 2/8 så en bra uppladdning)

 3. Har testat lite olika lopp det här året med mycket blandade upplevelser och har det stora målet kvar (cykelvasan). Skulle vara kul att få testa detta och kanske få med mig lite positiv energi till turen mellan Sälen och Mora.

 4. Jag vill jättegärna vinna en startplats! Jag har en kusin och kusinbarn i Motala som jag och min familj träffar väldigt sällan då det tar 2,5 h att åka hemifrån till Motala med bil. Skulle jag vinna en startplats skulle jag kunna slå två flugor i en smäll. 1572 MTB Challange verkar vara en riktigt rolig bana som ska passa mig 🙂

 5. Man kanske skulle våga sig på en första MTB-tävling, om jag vinner en plats har jag ju inget val 😉

 6. Hej. Jag vill gärna vinna en start plats för det vore kul att få en riktig genom körare innan vasan och ännu bättre om jag och mtb proffset Sandra Salinger kunde köra ihop och sparra o plåga oss dom 6.5 milen💪😊. För jag e så go o glad och cyklar var dag☺

 7. Den korta motiveringen är att jag behöver ett seedningslopp innan min första cykelvasa.
  Den lite längre är att jag köpte min första mtb i år och har nu “upptäckt” detta underbara sett att ta sig fram på i naturen. Efter att ha tävlat från Motala och haft Vättern på sin högra sida ser jag nu fram emot att även få ha den lite grann på min vänstra 🙂 Tror det här loppet skulle passa mig perfekt då jag inte är jättetekniskt..ännu 😉
  Missade att man kunde seeda upp sig på cykelvasan och jag vill helst undvika att att behöva köra om jättemånga och hellre hålla mitt egna tempo och det här är min sista chans att lyckas med det.
  Sen har jag haft semester med mina barn i 2,5 veckor och även om det är jättemysigt så behöver jag lite egen tid nu och då skulle det vara perfekt att kombinera det med cykla lite

 8. I veckan blev min sambo trebarnsfar,
  så MTB har inte varit någon prioritet.
  Det blir liksom så lite tid kvar,
  för honom att göra det bästa han vet.

  Lite dåligt med träning det får man nog säga,
  men laddad till tusen är han ändå.
  Längs banan ska sambo och barn stå och heja,
  nu hoppas vi bara han en biljett ska få.

 9. Har ingen fasa inför årets vasa.
  Dock underlättar att från startled två, under måltid gå och därför jag gärna i Motala på startlinjen stå.
  Tack!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också