Craft Glow Bib 

Nu är vi mitt i MTB-säsongen och prylar och material är inkörda och vältestade – igår kikade jag in hos Nellie som skrev halvsäsongsrapport och kom på att jag ska passa på att göra några inlägg för utvärdera mina pinaler och såklart, cyklarna jag kör på. Först ut, cykelbyxa med spänne som gör kisspausen snabb:

Jag fick ett par Craft Glow Bib hemskickade i våras och nu har de rullat många mil med mig. De har en riktigt fin pad och ett fiffigt lås i ryggen som gör att man kan knäppa loss hängslena och dra ned byxan utan att ta av sig tröjan när man behöver kissa. Genialt i sin enkelhet.

Jag var lite skeptisk först, jag har inte varit superförtjust i mina byxor från Craft tidigare, särskilt inte mina klubbyxor (inköpta för tre säsonger sedan men inte använda jättemycket eftersom de inte sitter supert). Det har dock hänt grejer. Paden är helt annorlunda än i mina gamla – de nya brallorna är sköna och jag gillar den här paden jättemycket, stor tumme upp!

Man får öva lite på att använda knäppet i ryggen, men det funkar smidigt när man får in snitsen. Som ett bh-band ungefär, med möjlighet att reglera längden på hängslena som man vill ha dem själv.

Titta på reflextrycket förresten; glada reflexprickar i byxans nederkant – både smart och snyggt och nu när de tvättats massor av gånger kan jag intyga att trycket sitter bra, det är ju annars inte ovanligt att reflextryck går bort i tvätten rätt fort.

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också