Magpirr och måndagsträningar i april

Vitsippor, magpirr, april

Det pirrar förväntansfullt i magen. Bra saker händer och vårkänslorna har tjuvstartat. Jag kan liksom känna doften av vårkvällar på stigar där torra partier plötsligt blir till vårig geggamoja som splaschar upp på benen. Ni vet sådana där vårkvällar då man kör med kortkort och benvärmare men lämnat skoöverdragen hemma och händerna börjar bli lite, lite kalla mot slutet eftersom man valt sina tunna handskar.

I vår kommer jag förresten att cykla med er, om ni vill. Varannan måndag, med start den 11/4 kör vi MTB i fart efter kamrat-tempo, samling vid Sportson i Jönköping för avfärd klockan 18:00. Mer om det kommer.

 

0
  1. NU kom mina vårkänslor som ett brev på posten! När de första stigarna här är isfria och det luktar lite ruttet och kvällssolen är blek men så där vacker som den kan bli. Då man inte vill sluta cykla utan bara fortsätta i all evighet.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också