Fart, form & känsla

Elna kör velodromkurva på EM-banan

Jag jobbar lite på att hitta farten och flytet och jobba upp formen lite. Tror jag körde mer distans förra vintern men jag har varit hel i kroppen på ett annat sätt den här vintern och det känns som att jag är ungefär lika stark som förra året och att med lite pannben hittar jag farten, det krävs bara en jäkla massa intervaller ute först – men det blir skoj. Fast, jag har inte alls tränat styrka i samma utsträckning men det känns okej ändå, jag känner mig alldeles lagom stark för att ha riktigt kul på cykel och antagligen kunna tävla mig i form att bli lite snabbare än mig själv förra säsongen. Igår nosade jag lite på stigarna på IKHP. Några bitar EM-bana men inga svåra utmaningar, ville liksom bara känna in mig litegrann. Det känns skoj.

Dessutom kändes det vårigt igår. Jag körde med knävärmare, sommarskor och tunna handskar. Eskil tog bilden i velodromkurvan på EM-banan, efter några varv där var jag varm och jerseyn åkte av och det räckte fint med kortärmad tröja och armvärmare.

Fart: njae, inte än – men det kommer nog.
Form: jodå, den är helt okej!
Känsla: Awesomeness!!!

0
2 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like