Mitt fokus är någon annanstans

Fokus just nu? Långt, långt borta. Jag har samlat meddelanden och mejl och samtal som ska ringas på hög tillsammans med filmer att ladda upp och bilder att redigera, jag har stängt igen kalendern så listan med saker att prioritera inte syns. Jag försöker ta hand om mig istället, fokusera på att hitta rätt på alla dedär småsakerna i vardagen som får mig att fungera och studsa på stället av glädje. Och jag försöker sortera tankar och vara mitt bästa jag men jag vet inte om jag lyckas. Man kan inte lyckas alltid. Det viktigaste är att jag får cykla och där är mitt fokus. Ut i skogen, liksom smygandes fram på en mjuk stig med tid att stanna upp och tänka. Var har du ditt fokus? Är du alltid helt på banan eller är du som jag som tappar bort det ibland och måste städa upp och börja om för att funka?

 

Foto: Eskil Laago

0
  1. Just nu är jag totalt inte alls på banan! Jag “skröt” ju i en kommentar här för nån månad sedan om att jag inte varit sjuk på fem år. Nu har förkylningen från helvetet intagit mig, inte helt oväntat eftersom jag fick problem att sova. Det är den största hälsoboven för mig, när sömnen inte funkar. Orsaken är en kul grej egentligen, jag ska flytta på lördag! Men alla de där myrorna som intog kroppen, pirret i magen du vet, det blev för mycket efter ett tag. Nu väntar jag bara på att dagarna ska gå så att jag får lägga mig i sängen i vårt “nya” hus (från slutet av 1800-talet) så att dessa myror kryper i väg någon annanstans – för jag pallar inte mer!

  2. Känner igen mig! Jag är en av de ca 1 miljon svenskar som drabbas av vårtrötthet när solen tittar fram så då hamnar jag lätt av banan, inte så optimalt när man driver eget och har massa ansvar, men försöker bara hitta lugnet och inte stressa upp mig över min brist på fokus och energi. Jag vet ju nu att det kommer tillbaka och att det bara är en fas, värre var det förr när jag inte förstod vad tröttheten och olusten till att göra något alls berodde på.. 🙂 Naturen är verkligen en energiboost, tycker du gör helt rätt som fokuserar på cyklingen 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också