För det är jag så fucking jävla värd!

Fira bloggsiffror

Jag tycker om att fira saker. Att ha små delmål och göra stor affär av att nå dem sätter fin guldkant på vardagen. Jag tycker dock nödvändigtvis inte att man måste fira med bubbel – det finns så himla många sätt att fira på. Man kan göra något kul, laga god mat, cykla en drömmig runda, ställa till med kalas, tjata sönder sina vänner eller sin partner om hur bra något gått eller skämma bort sig själv med något. Och när jag firar med bubbel, vilket jag förstås gör, då är det en lokalproducerat som gäller, det blir en flaska Rudenstams mousserande vita vinbär som åker fram – alkohol är ju inte min grej.

Vi har förresten ganska nyligen firat, J och jag. Vi drack bubbel och åt hemgjord panna cotta med smultron plockade på tomten för att fira att bloggen skrällde till med besöksrekord i juni. Och idag har jag firat att jag jobbat hårt med att investera i en GoPro Hero BLACK.

GoPro Hero4 Black - det är jag så fucking jävla värd

Jag har önskat mig en bra actionkamera länge och nu ligger den här på laddning och jag väntar ivrigt på att den ska vara klar med laddandet så jag kan bonda med den genom att hysteriskt klicka runt och trycka på alla knappar samtidigt tills jag fattar hur den funkar (det är så jag funkar, jag läser inte manualer, jag går loss på tekniken på mitt vis tills jag förstår den).

Det kändes så fint att gå och köpa den. Jag hade tänkt satsa på en Silver Edition först, men när jag stod och klämde och kände och funderade så tänkte jag att jag är minsann så fucking jävla värd det bästa. Mitt företag drar inte runt några jättesummor och ett tag, efter en skattesmäll och en jäkla röra med felaktig skönstaxering i samma veva som  jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom för fem år sedan funderade jag faktiskt på att lägga ned det.

När jag flyttade till Huskvarna fick jag tips om Helena på Hereko, och hon inte bara sköter all min bokföring så jag kan sova gott om nätterna, hon var en av dem som peppade mig att ha kvar f-skattsedeln och det visade sig vara en strålande idé. I år kommer jag inte att backa och jag har investerat i kul och bra teknik.

Det är spännande med företagande, och att det kan utvecklas tillsammans med en själv. Jag skaffade f-skatt för att jobba som grafisk formgivare och illustratör – några år senare är det mest bloggbusiness som är grejen. Hursomhelst, grattis till mig själv – det gjorde jag jävligt bra!

 

 

 

0
  1. Kör alla inställningar och lek runt i appen, dvs styr den via mobilen istället för du kommer bli galen på inställningarna genom fysiska knapparna på kameran! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också