Garagesäsong

Det är garagesäsong. Racern sitter fast i trainern och jag har börjat göra det man ska göra på den. Än så länge har jag ingen spikad planering eller något schema utan jag kör lite som jag tycker och låter kroppen periodisera själv. Den har en rätt skön förmåga ändå att säga till när den tycker det är okej att köra på hårt och när den vill ha en lätt vecka och det har passat mig bra under hösten. Nu har jag pepp och träningsglädje, jag har hittat min motivation och mitt flow och den där självklarheten – att träning liksom bara är en del av vardagen, som att borsta tänderna.

Hursomhelst, garagesäsong. Landsvägscykeln sitter fast i trainern i cykelgaraget och jag drar på mig en överdragströja, springer fort över gräsmattan och in i garaget, byter från träskor till cykelskor, värmer upp, kastar tröjan och kör mina intervaller. Just nu är stege en favorit. 1-2-3-4-3-2-1 med tung belastning tillexempel. Eller fyror. Eller åttor. Oavsett så är det på något vis skönt och enkelt att köra trainer.
trainer_intervallertrainer_intervaller-2trainer_intervaller-3Garageoutfit: Velo Thermal Jersey, Craft Superhero JerseySuperhero Bib ShortsSuperhero Sock Miiego Al 3 Freedom hörlurar.

5
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också