Finns det en magisk intervall och hur får man ordning på livet när vaknar med minnesluckor flera gånger i veckan?

Inspirationsföreläsare cykel

Finns det en magisk intervall? Vad är tröskel? Hur får man ordning på livet när man vaknar sönderfestad med minnesluckor flera gånger i veckan? Från partypingla till startfålla i XCO-SM, går det? (Såklart det gör, det vet ju ni!)

Det där och lite till får man svar på i Linköping ikväll, för Anders (min grymma vän som jobbat som förbundskapten för MTB och numer är tränare för cykelgymnasiet och lite annat cykligt) och jag är bokade på vår första föreläsning. Vi har vetat om det ett bra tag, vi har hållt testföreläsning för ett gäng vänner och pirret i magen har vuxit ju närmre vi kommit och nu är det runt sjuttio anmälda till kvällens event med NocOut. Wow, jag måste nästan nypa mig i armen, att så många vill komma och lyssna på oss, jag hoppas verkligen de går därifrån och tyckte vi gjorde en bra grej.

Vill du också boka oss är det bara att höra av sig via mejl eller messenger och vi har samlat ihop lite info på www.cykelinspiration.se. 

Shit. Nu blev jag ännu mer pepp och pirrig inför ikväll!

 

 

 

0
  1. Lycka till! Så synd att jag är i Paris just nu, annars hade jag gärna velat komma. Håller tummarna!

  2. Jag gick därifrån och tyckte Du och Ni gjorde en väldigt bra grej! Mkt inspirerande att höra… ser likheter på våra livsresor! Gåshud flera ggr när jag hörde dig! Tack!

  3. Tack för en mycket intressant och inspirerande föreläsning! Även jag har lyckats byta fest mot träning, så mycket lättare att tacka nej till dåligt sällskap när man har ett mål i sikte… 😊

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också