Om superhjältedräkten inte passar

Min superhjältedräkt passar liksom inte längre. Ni vet, min fina som jag fick av Shahrzad som tagit fram en egen kollektion tillsammans med vännerna på Craft. Den landade hos mig en dag när jag verkligen behövde muntras upp lite och jag har varit så himla glad för kittet – men nu passar det inte längre. Det var rejsigt och tight i passformen och för varje gravidvecka som går blir jag mindre och mindre rejsig i profilen.

Det vore så tråkigt om den fina Superhero-jerseyn med matchande bibs, armvärmare och strumpor skulle hänga oanvänt i min garderob en hel sommar så jag vek ihop hela kitet och postade det till en fin vän i Åre, en sådan där riktig superhjälte-kompis som jag tycker mycket om, och som dessutom cyklar snabbare uppför en backe än Stålmannen hinner byta om i en telefonkiosk. Bra va?  

8
7 comments
  1. Hm, jag är inte gravid o min superhjältedräkt sitter tight som fasen! Kan knappt andas i den😂 Har alltid S i Craftkläder men den här måste vara väldigt mkt aerofit!!

  2. Paketet landa liksom hos dig precis på en dag jag behövde en extra uppmuntran och oj vad glad jag blev! Sitter som en smäck och superhjälte dräkten ska absolut på när jag ska upp till Åre skutans topp som jag planerat i sommar 🙌🏻⛰🌟
    Kram fina vän!💛

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like